Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί έφυγε ο Νίνο για ένα βράδυ από το Fame Story

Μικρούτσικος Νίνο

Του λέω: φύγε τώρα και σε καλύπτω", περιγράφει ο παρουσιαστής για το επίμαχο περιστατικό στο πρώτο ελληνικό Fame Story το 2002.

Σε μία αποκάλυψη για πρώτη φορά προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η οποία αφορά στον λόγο για τον οποίο ο Νίνο βγήκε για ένα βράδυ από το σπίτι του Fame Story, στον πρώτο κύκλο της μουσικής ακαδημίας στον ΑΝΤ1 το φθινόπωρο του 2002. Το περιστατικό είχε προκαλέσει τότε μεγάλες αντιδράσεις και είχε συζητηθεί ποικιλοτρόπως στις εκπομπές της εποχής.

«Του έθεσε ένα ερώτημα του Νίνο, γιατί έφυγες, και λέει: θα το πω μέσα. Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έφυγε, είχα μείνει ένα βράδυ μαζί του», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μιλήσαμε κι εγώ προσπάθησα να τον πείσω. Τον έβλεπα ότι ήταν περίεργος και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει: με έχει πάρει τηλέφωνο ο επιχειρηματίας και έχω κλείσει δουλειά. Του λέω: φύγε τώρα και σε καλύπτω», περιγράφει αμέσως μετά ο παρουσιαστής για το επίμαχο περιστατικό.

«Τι να του πω; Θα ήταν ο πρώτος που βγαίνει και θα είχε όλα τα προνόμια. Του έδωσα τις ευλογίες μου, δεν το είπα ποτέ στην παραγωγή, γιατί θα του έλεγαν ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο», σημειώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η παραγωγή νόμιζε ότι απέτυχα να τον πείσω και είναι μακριά νυχτωμένοι εάν νομίζουν ότι απέτυχα», υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με νόημα, καταλήγοντας στην τοποθέτησή του για το επίμαχο περιστατικό.