Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν ο Νίκος Κοκλώνης πίστευε ότι είμαι πειραγμένος μαζί του, είναι απλή η απομάκρυνσή μου»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά" είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πειραγμένος μαζί του απάντησε ο παρουσιαστής μέσα από την Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε η αυστηρή κριτική που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το Fame Story, αλλά και η ενόχληση που έχει δείξει αρκετές φορές στον αέρα του πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha.

«Είπε ο Νίκος ότι είμαι πειραγμένος. Καταρχήν, τον βρίσκω έξοχα χαριτωμένο διότι λέει αυτό το πράγμα. Αν πίστευε ότι είμαι πειραγμένος ή ότι έχω κάτι μαζί του, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου, απεναντίας γίνεται το αντίθετο. Πρώτο στοιχείο. Μπράβο στον Νίκο γιατί είναι η ειδοποιός διαφορά από άλλους, άλλοι βάζουν τον μηχανισμό και σε σκοτώνουν κι εκείνος έρχεται και λέει χαριτωμένα, είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου και να ρωτήσουμε τον ίδιο.

Βέβαια δεν είμαι πειραγμένος. Απλά, όταν συναντηθούμε θα του πω μια σειρά από πράγματα που έλεγα, και τα λέω, ότι πρέπει να τα ξαναδεί. Αυτό είναι η αγάπη μου απέναντι σε αυτό που κάνουμε, που λέγεται τηλεόραση, σε ένα πρότζεκτ που αγαπάω και στον Νίκο, που θέλω το καλό του και είναι ένας άνθρωπος με τόσους εργαζόμενους στην πλάτη του και παραγωγές, με όχι αρχηγική αντίληψη, και προφανώς γίνονται λάθη μέσα σε αυτή τη βαβούρα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι δεν είμαι εδώ για να του χαϊδεύω τα αυτιά. Θα κάνω μία κριτική και να θες, πέταξέ την. Μιλάω για όλες τις εκπομπές το Fame Story, την Super Κατερίνα, τον Εκατομμυριούχο, το Μεγάλο Παζάρι. Έχω άποψη. Σε λίγο θα μιλώ και με υποτιτλισμό. Αυτά δεν λύνονται από μια δήλωση. Να βγω εγώ τώρα σε άλλη δήλωση να απαντήσω; Αυτό είναι θέμα δικό του, του Θέμη Μάλλη κι εμένα, να κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Ο Θέμης έχει σχέση με όλα.

Το ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη θέση λέει ότι είμαι πειραγμένος γιατί έχω μια κριτική στάση, το βρίσκω πάρα πολύ χαριτωμένο και του στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου. Το αν θα έμπαινα στο Fame Story, είναι θέμα συζήτησης… Επαγγελματικά θα έπρεπε να πω όχι, αλλά επειδή εγώ είμαι καλό παιδί… όταν το κανάλι θέλει κάτι λειτουργώ σαν συναισθηματικός στρατιώτης… Αν θέλει ο Νίκος να κάνουμε μια κουβέντα, όσο πειραγμένος και αν πιστεύει ότι είμαι, υπάρχει περίπτωση να του πω όχι;» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.