Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αγαπάω τον ΣΚΑΪ κι ας φαίνεται ότι του έχω ένα άχτι»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Καταπέλτης" για όλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος...

Τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του όσο και στο «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην πρώτη περιπέτεια με την υγεία μου, με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο. Έκτοτε πίστευα ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα και πως από εκεί και πέρα θα χαιρόμουν. Δεν πίστευα ότι άλλες δύο φορές θα έκανα το ίδιο εγχείρημα. Άρα η γάτα που έχω, από τις εφτά ζωές μέσα μου έχει καταναλώσει τις τρεις».

«Αγαπάω τον ΣΚΑΙ κι ας φαίνεται ότι του έχω ένα άχτι. Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ βρε παιδιά; Τα μαγειρικά; Τι αποτυχία είναι αυτή με τα μαγειρικά ριάλιτι… Το έχουμε το μαγειρικό, τι την θέλετε την επανάληψη;» τόνισε, με νόημα, ο παρουσιαστής στη συνέχεια του τηλεφωνήματος.

«Το Survivor γιατί πήγε καλά; Αν φέτος κάνει μια «θλιβερή» επανάληψη, δεν θα πάει καλά. Θεωρητικά το λέω. Η μουσική εκπομπή πέρσι με άφωνα παιδιά τι ήταν αυτό;».