Ανδρέας Φουστάνος: «Με έδεσαν, με φίμωσαν, μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο»

Ανδρέας Φουστάνος

"Φοβήθηκα μην συμβεί κάτι, φοβηθούν οι ληστές και με πυροβολήσουν" εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ανδρέας Φουστάνος στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα την Δευτέρα. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αναφέρθηκε στην εισβολή που δέχθηκε στην οικία του καθώς και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε πως «Με ακινητοποίησαν, με έδεσαν, με φίμωσαν, έκαναν αυτά που ήταν να κάνουν και έφυγαν. Εγώ είχα την ψυχραιμία και το διαχειριστήκα αλλά φοβήθηκα μην συμβεί κάτι και φοβηθούν οι ληστές και με πυροβολήσουν πάνω στον πανικό τους. Όταν έρχεται κάποιος και σου βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο, αναρωτιέσαι αν θα την τραβήξει την σκανδάλη».

Όσον αφορά τις σχέσεις του με γυναίκες μικρότερης ηλικίας, ο Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε: «Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες. Θέλω να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους. Οι συνομήλικοί μου μού μεταφέρουν τα προβλήματά τους και δεν θέλω». Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ότι δεν μετανιώνει για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως «ποτέ δεν είναι μόνος του».