Ανδρέας Φουστάνος: «Έχει τύχει να κάνω σχέση με κάποια μετά την επέμβασή της»

«Θα το δεχόμουν αν η κόρη μου έφερνε για σχέση της ένα συνομήλικό μου.»

Τον Ανδρέα Φουστάνο φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ, ο οποίος μίλησε για το επάγγελμά του, τις σχέσεις αλλά και τους χωρισμούς…

Για το αν κάνει σχέση με πελάτισσά του: 

Έχει τύχει να κάνω σχέση με κάποια μετά την επέμβασή της. Δεν με σοκάρει η διαδικασία. Κάποια πράγματα τα απομονώνεις στη ζωή σου. Έχω μία φιλοσοφία, δεν έχω την επαγγελματική διαστροφή. Την ώρα που κλείνω την πόρτα το χειρουργείου κάνω delete.

Για το lifting του Ψινάκη:
Είχα κάνει το lifting του Ηλία Ψινάκη και ήθελε να βγάλει φωτογραφίες μέσα στο χειρουργείο. Του λέω «μα είναι δυνατόν»; Και μου λέει «εγώ θα το διαχειριστώ έτσι».

Για τους φιλικούς χωρισμούς:
Δεν έχω χωρίσει ποτέ από γυναίκα και να σφαχτώ μαζί της για κάτι. Οι χωρισμοί ήταν φυσική συνέπεια του χρόνου, της κούρασης. Την ώρα που ένα από τους δύο λέει «εγώ φεύγω» υπάρχει μια αναταραχή αλλά αν το διαχειριστείς σωστά ξεπερνιέται. Δεν απορρίπτω, δεν υποβιβάζω έναν άνθρωπο που μπορεί να τον έχω δίπλα μου και έχω ζήσει μαζί του.

Για τη νεαρή σύντροφό του:
Η σύντροφός μου είναι μικρότερη από την κόρη μου κατά δύο χρόνια. Θα το δεχόμουν αν η κόρη μου έφερνε για σχέση της ένα συνομήλικό μου. Ποιος καθορίζει τη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση; Σημασία έχει να περνάς καλά με αυτόν που έχεις δίπλα σου.

https://www.youtube.com/embed/pu1QgBqBTts