Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιο της τέτοιο»

Ανδρέας Φουστάνος

"Έχει συμβεί να μου ζητήσουν να τις... μεταμορφώσω σε Ελένη Μενεγάκη" αποκαλύπτει ο Ανδρέας Φουστάνος.

Στην αγαπημένη του Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε ο Ανδρεας Φουστάνος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Κι αυτό μιας και δεν είναι λίγες οι πελάτισσες που του ζητάνε να της μοιάσουν καθώς τις ευρύτερες απαιτήσεις που συχνά έχουν από εκείνον.

Έχει συμβεί να έρθει κάποια πελάτισσά και να σας ζητήσει να την μεταμορφώσετε σε Ελένη Μενεγάκη;

Φυσικά και έχει συμβεί. Δεν μπορούν να καταλάβουν πολλές φορές ότι ένα άτομο είναι όπως είναι, γιατί φταίει το γονίδιό του. Η Ελένη είναι το γονίδιό της τέτοιο και είναι όμορφη και λαμπερή από τη φύση της. Δεν κατασκευάζεται λοιπόν αυτή η ομορφιά.

Βλέπουμε και πολλά παραμορφωμένα πρόσωπα. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Παραμόρφωση από χειρουργική είναι δύσκολο να γίνει. Παραμόρφωση μπορεί να γίνει µε τα ενέσιμα. Εγώ δεν συμφωνώ µε αυτά. ∆εν προωθώ το ενέσιμο. ∆εν µου αρέσει, γιατί παραμορφώνει. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να το ελέγξεις και γι’ αυτό πρέπει να το αποφεύγει κανείς. Υπάρχει ένας µμιμητισμός, ό,τι έβαλε μια γυναίκα πάει και η άλλη να το βάλει. Δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα φίλτρα που βλέπουμε στα social media.

Κυκλοφορεί πολλά χρόνια η φήμη ότι η πρώην σύζυγός σας Νατάσα Θεοδωρίδου και η κουμπάρα σας Ελένη Μενεγάκη, επειδή σας επισκέπτονται, τις έχετε κάνει ίδιες. Τι έχετε να σχολιάσετε πάνω σε αυτό;

Καμία σχέση δεν έχουν (γέλια). Τα πρόσωπά τους δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Στο μόνο που μοιάζουνε η Ελένη με τη Νατάσα, είναι στο χρώμα των μαλλιών τους, πουθενά αλλού.