Ανδρέας Φουστάνος – «Δέχθηκε άδικη κριτική η Νατάσα Θεοδωρίδου»

Ανδρέας Φουστάνος

"Άλλοι είναι υπεύθυνοι" ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Φουστάνος!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός αισθητικός χειρουργός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την επιλογή να διατηρεί σχέσεις με νεαρότερες γυναίκες αλλά και τις «επιθέσεις» που δέχθηκε πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε χαρακτηριστικά για την Νατάσα Θεοδωρίδου πως «άνθρωπος ο οποίος είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι πολλές φορές δέχεται και επιθέσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ, τώρα, να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της. Άλλοι είναι υπεύθυνοι. Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Για το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει, δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Οπότε να δέχεται για αυτό κριτική ο τραγουδιστής νομίζω ότι είναι άδικο».

«Τυχαίνει να έχω παρέες μικρότερης ηλικίας γιατί μ’ αρέσει να έχω νέους ανθρώπους γύρω μου. Επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους που έχουν πιο φρέσκο μυαλό» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο αισθητικός χειρουργός.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Φουστάνος παραδέχθηκε πως ακόμα ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση καθώς αισθάνεται μια χαρά!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ανδρέας Φουστάνος στο Pop Up…