Ανδρέας Ανδρεανός: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για την Αλεξάνδρα Ορφανού και τον Tus;

Ανδρέας Ανδρεανός

Ο Ανδρέας Ανδρεανός αποκαλύπτει τι συνέβη μετά το σπίτι του Power of Love!

Συνέντευξη στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο έδωσε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Power of Love. Ο Ανδρέας Ανδρεανός, ο οποίος πρώτα απασχόλησε για τη σχέση του με την Τζούλια Καραγιάννη και έπειτα με την Αλεξάνδρα Ορφανού, μίλησε για όσα συνέβησαν εκτός παιχνίδιού…

[dfp_ads id=236982]

«Μου άρεσε το στυλάκι της Αλεξάνδρας, όπως τα έλεγε χύμα και ωραία. Ο αποχωρισμός ήταν έντονος γιατί είχα τσακωθεί με πολλά παιδιά που μου έκαναν επίθεση στο Gala του Power of Love και μου ήρθαν όλα μαζί. Υπήρχε πίεση. Πίστευα ότι ψήφισαν εσκεμμένα την Αλεξάνδρα για να φύγει επειδή δεν με πήγαιναν», ανέφερε σχετικά με τον αποχωρισμό τους και τα δάκρυα που έγιναν viral, αφού συνοδευόταν με τα παράδοξα «Σκάσε» και «Βούλωστ’το». Όταν η δημοσιογράφος του ανέφερε τον TUS, o Ανδρέας Ανδρεανός δήλωσε: «Καταρχάς ο Χρήστος δεν είναι φίλος μου. Τον γνώρισα εκείνη τη στιγμή (του βίντεο), ήξερα τον Γιάννη, τον μάνατζέρ του, απλά είχαμε συνεννοηθεί με την Αλεξάνδρα να πάμε να πιούμε έναν καφέ πριν φύγω για Πάτρα και να τα πούμε. Εκείνη τη στιγμή, δεν είχα κάτι εγώ με την Αλεξάνδρα. Είχαμε κόψει πριν αποχωρήσω από το παιχνίδι. Είχαμε πει δεν τα βρίσκουμε και είμαστε οκέι. Ήταν ελεύθερη. Οπότε μπορούσε να κάνει κάτι και δεν ξέρουμε αν έκανε κάτι με τον Χρήστο, από μια φωτογραφία, δύο δεν μπορούμε να κρίνουμε αν έχουν κάτι.»

Όταν η δημοσιογράφος τον πληροφόρησε πως  η ίδια η Αλεξάνδρα το είχε δηλώσει η ίδια σε instastory της, όπως και το χωρισμό τους λίγες ημέρες αργότερα, ο Ανδρέας απάντησε: «Αυτό δεν το είδα. Το μαθαίνω από εσένα. Μετά μίλησα και με τον Χρήστο και δεν έχουν κάτι. Τι να πω; Χώρισαν; Ήταν ελεύθερη, έκανε κάτι, δεν τα βρήκαν, χώρισαν και αυτοί, όλα καλά.» Εξάλλου ο ίδιος δήλωσε πως δεν αποκλείεται να συνεργαστεί μαζί τους για ένα τραγούδι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!