Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Χριστίνας Λαμπίρη

Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη εισέβαλε στο πλατό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Τι έχει συμβεί;

[dfp_ads id=236982]

Λίγο πριν να ολοκληρωθεί η πρεμιέρα του «Έτοιμο το πρωινό», η Χριστίνα Λαμπίρη εισέβαλε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Κρατερού Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού θα έκανε σήμερα πρεμιέρα με το «La Biri Biri», ωστόσο η 5ώρη στάση εργασίας των τεχνικών της ΕΤΙΤΑ από τις 12 έως τις 5 ανέτρεψε το πρόγραμμα. Όλα όσα είχε ετοιμάσει για εμάς η Χριστίνα Λαμπίρη και η ομάδα της, θα τα δούμε αύριο στις μία παρά δέκα το μεσημέρι στο Epsilon.

Χριστίνα τι γίνεται;» ρώτησε αμήχανα η Κατερίνα Καραβάτου.

«Γίνεται ένας αγώνας τώρα, από που να μπω και από που να φύγω. Μπήκα με το δεξί πάντως. Να σας φιλήσω και να σας ευχηθώ τα καλύτερα. Αυτό που έχω να πω είναι το εξής: Έχω φέρει και τα χαρτιά μου εδώ για τις αποδείξεις ότι έχουμε φτιάξει μια συγκλονιστική εκπομπή για σήμερα για την πρεμιέρα, πλην όμως …αναβάλλεται για αύριο. Λόγω στάσης των συναδέλφων τεχνικών, ως εκ τούτου αναβάλλεται η πρεμιέρα. Ζητώ συγγνώμη στους καλεσμένους που είχαμε για σήμερα.» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη αναφέροντας εκτενώς τα θέματα που είχαν ετοιμάσει για την σημερινή τους πρεμιέρα.

«Αναβολή για αύριο. Ήθελα να τα πω, κάπου έπρεπε να τα πω» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.