Άναυδος ο Δημήτρης Σκουλός με την Ίριδα στο GNTM – «Έχετε ότι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει»

GNTM

"Δεν θα σε βοηθήσω. Ότι και να δω λάθος, αφού το ξέρεις πάρα πολύ καλύτερα, θα σε αφήσω να το κάνεις" απάντησε με ηρεμία ο Δημήτρης Σκουλός.

Σε μια απρόσμενη διαμάχη οδηγήθηκαν, στο επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ίρδα. Ο λόγος; Μια έκφραση της νεαρής διαγωνιζόμενης λίγο πριν πάρει θέση για τις πόζες στη δοκιμασία της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός ρώτησε χαρατηριστικά την παίκτρια του ριάλιτι μόδας του STAR, «να σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα περάσουμε πολύ καλά;». Τότε, με τη σειρά της, η Ίριδα απάντησε με ύφος πως «έχετε ότι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να επηρεαστώ από αυτή την κουβέντα. Εσείς μπορείτε να έχετε ότι θέλετε για μένα, είτε με πιστεύετε είτε όχι, εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ»!

«Δεν το λέω προσβλητικά, γιατί με κοιτάτε λίγο έτσι» βιάστηκε να συμπληρώσει η διαγωνιζόμενη του GNTM! «Κοίταξε, έχεις δίκιο. Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα, που λες και συ, εγώ δεν θα ανακατευτώ καθόλου. Δεν θα σε βοηθήσω. Ότι και να δω λάθος, αφού το ξέρεις πάρα πολύ καλύτερα, θα σε αφήσω να το κάνεις» απάντησε με ηρεμία ο Δημήτρης Σκουλός.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη, όμως, θέλησε να διορθώσει τα λεγόμενα της και να απολογηθεί στον κριτή του GNTM!

«Όντως τώρα παρεξηγηθήκατε;» αναρωτήθηκε, τέλος, η Ίριδα!