Άναυδοι οι συγγενείς με την ιστορία του Πακέτου

Γιατί τους αναζήτησε 40 χρόνια μετά;

Το τελευταίο πακέτο της σεζόν αποκάλυψε τη συγκλονιστική ιστορία ζωής μιας γυναίκας που αναζητούσε τα ίχνη της βιολογικής μητέρας του παιδιού της. Έπειτα από συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες να τεκνοποιήσουν, η Ευγενία με τον σύζυγό της, κατέφυγαν στη λύση της υιοθεσίας.

Το μωρό που υιοθέτησαν ήταν μόλις δύο ημερών και είχε δοθεί για υιοθεσία από την τότε ανήλικη μητέρα του. Η Ευγενία ένιωσε από την πρώτη στιγμή αυτό το μωρό ως δικό της. Λίγο πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών της υιοθεσίας, όμως, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην αποστολέα ότι το παιδί πάσχει από νοητική υστέρηση κι ότι μπορούσε να διακόψει τη διαδικασία, εάν το επιθυμούσε. Ωστόσο, η Ευγενία δεν δίστασε καθόλου και αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία με ακόμη μεγαλύτερη θέληση.

Εδώ και 40 χρόνια, φροντίζει για το παιδί της και κάνει τα πάντα ώστε να μην του λείψει κάτι. Τα τελευταία δύο χρόνια, όμως, η Ευγενία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει μείνει τελείως μόνη, αφού ο σύζυγος της έχει φύγει από τη ζωή. Η εκπομπή την έφερε σε επαφή με τη βιολογική οικογένεια του παιδιού της καθώς αγωνιά για το τι θα απογίνει όταν εκείνη δεν θα είναι ικανή να το φροντίσει.

Η μητέρα του παιδιού της δεν είναι πια στη ζωή μετά από ένα ατύχημα που είχε, όμως το πακέτο παρέλαβαν η θεία και η γιαγιά του γιου της.

Δείτε το: