Άναυδη η Τζένη Θεωνά με τους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου: «Τα ‘χασα, σάστισα, τι όμορφα αγόρια»

Τζένη Θεωνά

«Τι ευτυχία πρέπει να είναι αυτή που ζεις. Είναι άντρες! Να τους χαίρεσαι!», είπε η Τζένη Θεωνά.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα η Τζένη Θεωνά, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Μαρία Μπακοδήμου. Η ηθοποιός δήλωσε ερωτευμένη με τον γιο της και αναφέρθηκε, μάλιστα, και στα παιδιά της παρουσιάστριας.

«Είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου, αν και δεν θέλω να λέω έρωτας, γιατί στ’ αλήθεια ο έρωτας αναλογεί στον σύντροφό σου. Τον αφήνω στο σχολείο και με παίρνει αγκαλιά και φιλιόμαστε και μου φιλάει και τα χέρια και λέω… Χριστέ μου! Είναι τεσσάρων ετών τώρα. Δεν ζήλεψα όταν ο γιος μου είπε ότι είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα Καινούργιου», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Η Τζένη Θεωνά είπε στη συνέχεια στη Μαρία Μπακοδήμου: «Να σου πω κάτι; Είδα τα δικά σου τα αγόρια, τα οποία είναι απείρου κάλλους, τα ‘χασα, σάστισα! Τι όμορφα αγόρια, πόσο μεγάλα αγόρια, τι ευτυχία πρέπει να είναι αυτή που ζεις. Είναι άντρες! Να τους χαίρεσαι!».

Δείτε το απόσπασμα στο 2:45…

Σε εκείνο το σημείο, εμφανίστηκε στο παράθυρο μια φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου με τους γιους της, με την ίδια να λέει: «Αμάν παιδιά, έτοιμο το είχατε;».