Ανατροπή στην ασυλία του MasterChef

MasterChef

Κουβέντες πυροδοτούν τα πνεύματα! Στα ύψη η αδρεναλίνη...

Απόψε στις 21:00, στο 13ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Στη σημερινή ανακοίνωση, η ομαδικότητα, η αναπάντεχη επιλογή των τριών αρχηγών και η ποιοτική απόδοση των ομάδων σε σχέση με τα δεδομένα, που όφειλαν να καλύψουν τα πιάτα τους, είναι τα θέματα, που συζητούνται.

Από τις πρώτες κουβέντες κριτών και διαγωνιζόμενων, μια ομάδα διακρίνεται για την πειθαρχία και την απόδοσή της μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4. Η αναμονή για τη γευστική όμως απόδοση είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Αυτή η ομαδική απέδειξε ότι το μαγειρικό επίπεδο είναι αρκετά ανεβασμένο, όπως άλλωστε και οι απαιτήσεις των κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Κουβέντες πυροδοτούν ελαφρώς τα πνεύματα, αφού δύο από τις τρεις ομάδες πιστεύουν πολύ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας ξεσηκώνει ένα κύμα χαράς για τους νικητές θυμίζοντας εξέδρα γηπέδου και μεγάλη θλίψη για τους ηττημένους. Οι νικητές, αυτής της ομαδικής δοκιμασίας, θα συναντήσουν και θα απολαύσουν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη, για πρώτη φορά από την είσοδό τους στο MasterChef 4, μαζί με έναν περσινό αγαπημένο παίκτη, τον Σταμάτη Κωβαίο.

Πίσω, στην κουζίνα του MasterChef 4 όμως, μια πολύ απαιτητική δοκιμασία ασυλίας, που περιμένει τους ηττημένους, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη με το ανατρεπτικό της αποτέλεσμα.