Ανατρεπτική έναρξη για το Big Brother – Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε την πρώτη καλησπέρα

Big Brother

"Είναι μια απόφαση του σταθμού, των υπευθύνων του σταθμού και των υπευθύνων της παραγωγής" τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην έναρξη του live!

Πιστό στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό βρέθηκε το Big Brother, το βράδυ της Παρασκευής στις 21:00, με το δεύτερο του live. Μια έκπληξη, ωστόσο, περίμενε τους τηλεθεατές στην πρώτη «καλησπέρα».

Πιο συγκεκριμένα, αντί να βγει πρώτος ο παρουσιαστής του ριάλιτι Χάρης Βαρθακούρης, στο πλατό έκανε την εντυπωσιακή του είσοδο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αφού, όμως, ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλησπέρισε τους τηλεθεατές και είπε όλα όσα όφειλε ως «παρουσιαστής» στην έναρξη, συνέχισε αιφνιδιάζοντας τους πάντες: «Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να κάνω μια ανακοίνωση. Είναι μια απόφαση του σταθμού, των υπευθύνων του σταθμού και των υπευθύνων της παραγωγής».

«Σας ανακοινώνω, λοιπόν, ότι παρουσιαστής του Big Brother της νέας εποχής θα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα… ο Χάρης Βαρθακούρης» σημείωσε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να υποδεχθεί τον γνωστό τραγουδιστή και παρουσιαστή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Μια σίγουρα διαφορετική έναρξη για το Big Brother!