Αναστάσιος Ράμμος για Ηλία Βρεττό: «Δεν τα βρήκαμε, θα τα πούμε όλα όταν έρθει η ώρα»

Αναστάσιος Ράμμος

"Κάνω μία μεγάλη προσπάθεια, γι' αυτό απέχω το τελευταίο διάστημα. Θα μιλήσω όταν έρθει η στιγμή", δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης έδωσε το παρών στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Ζόζεφιν και έκανε κάποιες δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που τον συνάντησαν στο σημείο.

«Δεν θέλω να συζητήσω τώρα τον λόγο που απέχω το τελευταίο διάστημα. Θα έρθει ο χρόνος και η στιγμή – γιατί κάνω μία μεγάλη προσπάθεια – και θα μιλήσω για αυτό. Θα τα πω όλα όταν έρθει η στιγμή», ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος στους δημοσιογράφους.

«Τελικά δεν έγινε η συνεργασία. Ήταν καθαρά επαγγελματικό το θέμα, δεν είχε να κάνει με τσακωμούς. Δεν τα βρήκαμε. Είναι το παρελθόν… θα τα πούμε όλα», απαντά ο τραγουδιστής για το «ναυάγιο» της συνεργασίας του με τον Ηλία Βρεττό.

«Παρακολούθησα το Μεγάλο Παζάρι και είναι φοβερό, μου άρεσε, είχα δει και την πρεμιέρα. Εγώ του το είχα πει και του το λέω του Ηλία. Αυθόρμητος, ωραίος, τον αγαπώ για αυτό που είναι», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Αναστάσιος Ράμμος.

Σημειώνεται πως ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Ηλίας Βρεττός επρόκειτο να συνεργαστούν στο νυχτερινό κέντρο Mezzo Live Party, σχήμα για το οποίο είχαν πραγματοποιήσει και επίσημη φωτογράφηση το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, απ’ ό,τι φάνηκε, τα σχέδια ναυάγησαν και ο Ηλίας Βρεττός πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του παρέα με τη Χριστίνα Σάλτη.