Αναστάσιος Ράμμος: «Έχω σκεφτεί να καταγγείλω τον πατέρα μου στην αστυνομία»

Αναστάσιος Ράμμος

"Δεν έχω καμία σχέση με τον μπαμπά μου τώρα, μόνο καλό μου κάνει γιατί γράφω ωραία τραγούδια, έχω βγάλει όλη μου την ψυχή στη μουσική".

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Τhe 2Night Show παραχώρησε ο Αναστάσιος Ράμμος, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την άσχημη σχέση που είχε με τον πατέρα του εξαιτίας του αλκοολισμού του.

Ο Αναστάσιος Ράμμος ανέφερε τα εξής: «Είχα δει βία, ο μπαμπάς μου έπινε και γινόντουσαν κάποια σκηνικά στο σπίτι, όπως μπορεί να γίνονται σε όλα τα σπίτια, αλλά δυστυχώς τα παιδιά δεν το λένε σήμερα και καλό θα ήταν να το λένε. O πατέρας μου προσπάθησε να αλλάξει αλλά μετά από ένα σημείο δεν μπορούσε να είναι μαζί του η μητέρα μου, και πολύ καλά έκανε, είμαι πολύ ευτυχισμένος που το τελείωσαν. Δεν έχω καμία σχέση με τον μπαμπά μου τώρα, μόνο καλό μου κάνει γιατί γράφω ωραία τραγούδια, έχω βγάλει όλη μου την ψυχή στη μουσική.

Ξέρω που είναι αλλά μερικές φορές δεν χρειάζεται να συνεχίζεις κάποια πράγματα και να προσπαθείς. Τον έχω συγχωρέσει αλλά δεν θέλω άλλη συνέχεια. Αν μάθω ότι δεν είναι πια στη ζωή, μέσα μου νιώθω ότι του τα έχω πει όλα. Δεν ξέρω πως θα αντιμετώπιζα αυτή την κατάσταση, ίσως δεν έχω τη δύναμη, ίσως βολεύομαι ότι είναι κάπου. Έχω σκεφτεί να πάω στην αστυνομία να τον καταγγείλω αλλά ήμουν ατίθασο παιδί και έφευγα συνήθως από το σπίτι, έμενα τρεις μέρες εκτός σπιτιού και με έψαχναν όλοι. Έχω μείνει και στο δρόμο…

Θα ήθελα πολύ μια οικογένεια αλλά να ξέρω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω με πολλή αγάπη, όπως δεν συνέβη με εμένα σε πολλά σημεία».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…