Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν είναι μόνο οι ουσίες, «έπινα» ανθρώπους»

Αναστάσιος Ράμμος

"Εκεί στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμα, προσπαθούσα να έχω κάπου αλλού το μυαλό μου. Με βοήθησες πάρα πολύ στον λόγο μου" δήλωσε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο Αναστάσιος Ράμμος κάθισε στον καναπέ του The 2night show και αναφέρθηκε στον εθισμό που είχε από ουσίες και στην απεξάρτηση.

«Μπήκα σε φάση με ουσίες. Αν δεν έμπαινα, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα έκανα αυτό το ταξίδι. Μου πήρε χρόνια. Δεν είναι μόνο οι ουσίες, αλλά «έπινα» ανθρώπους. Συναισθήματα, το πως φερόμουν. Μπορεί κάποιος που δεν κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ, σε μία σχέση αν ο ένας νιώθει ευτυχισμένος όταν είναι μόνο ο σύντροφός του αυτό είναι μια συνεξάρτηση και είναι πολύ σοβαρό» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που έρχομαι συνειδητοποιημένος μετά από καιρό και θέλω να σου ζητήσω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί βρισκόμουν κάπου και ο Εκατομμυριούχος μου κρατούσε συντροφιά. Εκεί στον αγώνα που έδινα και δίνω ακόμα, προσπαθούσα να έχω κάπου αλλού το μυαλό μου. Με βοήθησες πάρα πολύ στον λόγο μου» είπε ο Αναστάσιος Ράμμος προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.