Αναστασία Βοσκανίδου: «Και η Μικαέλα Φωτιάδη και η Ειρήνη Στεργιανού έχουν κάνει στα βυζ…»

Αναστασία Βοσκανίδου

Η ατάκα - φωτιά της Αναστασίας Βοσκανίδου...

Η Αναστασία Βοσκανίδου πριν λίγο καιρό βρέθηκε μπροστά στους κριτές του Greece’s Next Top Model, οι οποίοι την απέρριψαν από το ριάλιτι λόγω των όσων είχε πειράξει στο πρόσωπο της.

GNTM: Την απέρριψαν κι έφυγε εκνευρισμένη! Η αναφορά στον Παντελίδη σάστισε τους κριτές…

Η ίδια βρέθηκε στο πλατό του Ooh la la και αναφερόμενη στο GNTM «κάρφωσε» τις παίκτριες του παιχνιδιού που έχουν κάνει πλαστικές και μάλιστα με μη τηλεοπτικό τρόπο…

«Δεν στεναχωρήθηκα, απλά ένιωσα μια αδικία, γιατί είδα κάποιες κοπέλες που μπήκαν στο GNTM, και θεώρησα ότι εγώ έχω καλύτερες αναλογίες. Δεν μου είπαν κάτι για το σώμα, αλλά στο modeling θεωρώ ότι πιο πολύ μετράει το σώμα. Όσον αφορά στις πλαστικές, υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές και παρόλα αυτά μπήκαν. Και η Μικαέλα Φωτιάδη και η Ειρήνη Στεργιανού έχουν κάνει στο βυ.. τους. Δεν θεωρώ ότι όποιες έχουν κάνει πλαστικές δεν μπήκαν. Ήταν άδικο, αλλά δεν πειράζει. Εγώ είχα βάλει πριν δυο χρόνια ένα υλικό στα χείλη μου και τώρα έχουν γίνει έτσι όπως ήταν στην αρχή. Δεν ξέρω τι ψάχνουν. Μπορεί να κοιτάζουν να έχει κάτι ιδιαίτερο κάποια κοπέλα. Εγώ πήγα απλά για το reality, για την εμπειρία, γιατί ασχολιόμουν ήδη με το m odeling, δεν πήγα για να γίνω μοντέλο.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!