Αναστασία Τσιλιμπίου: «Ταράχτηκα τόσο αν και υποκρινόμουν κάτι εκείνη τη στιγμή»

Αναστασία Τσιλιμπίου

"Σκέψου για ένα θύμα πόσο χαοτικός είναι αυτός ο κόσμος" δήλωσε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μπορεί η σειρά στην οποία συμμετείχε να ολοκληρώθηκε, το «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha, η Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε ωστόσο μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά στο OPEN. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την απαιτητική σκηνή του βιασμού της ηρωίδας της και την συνεργασία με τον Στέλιο Μάινα στην σειρά «Το Νησί».

Ειδικότερα, η Αναστασία Τσιλιμπίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα μιλήσω εκ του ασφαλούς γιατί ήμουν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με ανθρώπους που με έκαναν να νιώσω ασφάλεια στη σκηνή του βιασμού. Και ο παρτενέρ μου ήταν εκπληκτικός μαζί μου και πολύ σωστός. Οπότε είμαι πολύ τυχερή που βρισκόμουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον ωστόσο, αν εγώ που υποκρινόμουν κάτι εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα τόσο, σκέψου για ένα θύμα πόσο χαοτικός είναι αυτός ο κόσμος».

«Στο Νησί ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Θυμάμαι όμως ότι ο Στέλιος Μάινας προσπαθούσε στα γυρίσματα πάρα πολύ να δημιουργήσει μια σχέση και την Ιφιγένεια που να ήταν μπαμπάς – κόρες. Πραγματικά στο τέλος τον αισθανόμουν σαν μπαμπά μου».

΄

«Θυμάμαι ότι πολλές φορές ερχόταν και μας έλεγε «αυτή την ατάκα δοκίμασε να την πεις έτσι» και όντως έβγαζε νόημα αυτό που έλεγε. Αυτό θυμάμαι πραγματικά από αυτόν και τον αγαπώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, η Αναστασία Τσιλιμπίου στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.