Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μου έγραψε ότι έβαλα μέσα με χυδαίο τρόπο για να ξεκινήσω στην τηλεόραση»

Αναστασία Τσιλιμπίου

"Ο ένας με είπε κομπάρσα, που δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, αλλά το λέει σαν να είναι αρνητικό" σχολίασε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, αναφέρθηκε στα μηνύματα που έχει λάβει και ήταν προσβλητικά για την ίδια.

«Έχει φτάσει σε πολύ ανησυχητικό σημείο το τι κακία βγάζει ο κόσμος. Είναι πολύ άσχημο. Πρόσφατα δεν έγινε κάποιοι, αλλά είναι κάποια που σου μένουν στην καρδιά σου πολύ καιρό. Το κακό είναι ότι κάνουν την δουλειά τους και τουλάχιστον εγώ θεωρώ ότι είμαι ακόμα στην αρχή και δεν έχω ακόμη τα φίλτρα ότι είναι ακόμα ένα κακόβουλο σχόλιο. Στο τέλος, όταν τα διαβάζεις λες σκέψου τι πίκρα έχει μέσα του αυτός ο άνθρωπος για να κάτσει να το γράψει» είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Ο ένας με είπε κομπάρσα, που δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, αλλά το λέει σαν να είναι αρνητικό. Ο άλλος ότι έβαλα τα μέσα μου με χυδαίο τρόπο για να ξεκινήσω αυτό που κάνω στην τηλεόραση» σημείωσε η Αναστασία Τσιλιμπίου.