Αναστασία Τσιλιμπίου: «Με τον σύντροφό μου έχουμε σχέση από απόσταση»

Αναστασία Τσιλιμπίου

"Υπάρχουν ζευγάρια που μένουν στο ίδιο σπίτι και έχουν συναισθηματική απόσταση" δήλωσε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA «Το Νησί» φέτος πρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη στη θεατρική παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας». Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στην Άννα Πανταζή για τη σχέση που διατηρεί εδώ και δύο χρόνια από απόσταση με τον σύντροφό της γιατί εκείνος μένει στη Θεσσαλονίκη αλλά και για το πόσο χαρούμενη ένιωθε ως παιδί που έκανε φωτογραφίσεις και έπαιζε στην τηλεόραση, κάτι που όπως λέει, δεν της στέρησε την παιδικότητά της.

«Η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική. Δεν σου κλείνει, ούτε σου ανοίγει πόρτες. Το θέμα είναι τι εκπέμπεις από μέσα σου. Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν στο σήριαλ ‘’Η καρδιά ενός αγγέλου’’. Τη συμμετοχή μου στο ‘’Νησί’’ την είδα πολύ σοβαρά. Δεν το έβλεπα πια παιδικά και αθώα κι ας ήμουν ανήλικη».

Αναφέρθηκε και στο τουρκικό σίριαλ που πρωταγωνίστησε, όπου όπως είπε ο ρόλος της ήταν τεράστια πρόκληση γιατί μιλούσε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε.

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι έχασα κάποιο κομμάτι από την παιδική μου ηλικία γιατί οι γονείς μου είχαν πάντα σωστές ισορροπίες. Παίρνω πολλή έμπνευση από τον σύντροφό μου. Έχουμε σχέση από απόσταση. Υπάρχουν ζευγάρια που μένουν στο ίδιο σπίτι και έχουν συναισθηματική απόσταση».

Ενώ για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, είπε: «Είμαι χαρούμενη που συμμετέχω για 3η συνεχομένη σεζόν στην παράσταση ‘’Μαθήματα κωμωδίας’’».