Αναστασία Τσιλιμπίου: «Με έχουν αποκαλέσει χαζή επειδή δεν απάντησα σωστά σε τηλεπαιχνίδι»

Αναστασία Τσιλιμπίου

"Όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με άσχημες κριτικές, είτε για το επάγγελμά μας ως ηθοποιοί είτε για την εμφάνισή μας. Ο κόσμος βρίσκει το παραμικρό για να πει κάτι κακό" ανέφερε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Την Αναστασία Τσιλιμπίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η νεαρή ηθοποιός, που γνωρίσαμε σε ηλικία μόλις 10 ετών μέσα από τη σειρά του Alpha «Για την καρδιά ενός αγγέλου», μίλησε στη δημοσιογράφο Εβελίνα Νύκτα για τη συμμετοχή της σε τουρκικά σήριαλ,

«Ήταν ουσιαστικά η συνέχεια του Σουλεϊμάν. Ήμουν 17 χρονών, έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε κι ακόμα το σκέφτομαι σαν όνειρο. Ήταν απίστευτη εμπειρία» δήλωσε για την τουρκική σειρά στην οποία έπαιξε και συμπλήρωσε: «Όσο ήμουν απλά έμαθα τα φωνήνεντα που δεν υπάρχουν στην ελληνική γλώσσα και αποστήθιζα τα λόγια μου. Όταν γύρισα, έμαθα. Έκατσα τουλάχιστον δύο χρόνια και μάθαινα τουρκικά αλλά τώρα πια δεν καταλαβαίνω 100% τα πάντα, το νόημα το πιάνω».

«Όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με άσχημες κριτικές, είτε για το επάγγελμά μας ως ηθοποιοί είτε για την εμφάνισή μας. Ο κόσμος βρίσκει το παραμικρό για να πει κάτι κακό» ανέφερε η ηθοποιός. «Για την τουρκική σειρά είχα ακούσει σχόλια, επειδή ήταν στη συγκεκριμένη χώρα, ή ότι είχα παέι σε τηλεπαιχνίδι και έδωσα μια λάθος απάντηση και με έβγαλαν χαζή», πρόσθεσε.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου συμμετέχει φέτος στην παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» στο Μικρό Παλλάς αλλά και στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha.