Αναστασία Τσιλιμπίου: «Έχω διαβάσει τα πάντα, ότι είμαι ατάλαντη, χαζή»

Αναστασία Τσιλιμπίου

«Έχω σχέση από απόσταση. Το αγόρι μου δεν βλέπει το “Αυτή η νύχτα μένει” γιατί στεναχωριέται. Η σχέση από απόσταση θέλει υπομονή, επικοινωνία και εμπιστοσύνη», λέει η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η ηθοποιός απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

«Ξεκίνησα από το μόντελινγκ και μετά συνέχισα σε σειρές. Ήταν δύσκολη η σκηνή του βιασμού στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”. Κατάλαβα μέσα από το ρόλο μου ότι μετά από έναν βιασμό δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος», είπε αρχικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είπε στη συνέχεια: «Είναι ωραίο να εκφράζονται οι άνθρωποι είτε για την αγάπη τους είτε για τη δουλειά τους. Τώρα, λίγο πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη, διάβαζα αρνητικά σχόλια για μένα. Ο καθένας βγάζει τη χολή του χωρίς να σκέφτεται αν αυτό που λέει εγώ θα το σκέφτομαι για μέρες. Έχω διαβάσει τα πάντα, ότι είμαι ατάλαντη, χαζή».

Κλείνοντας, η Αναστασία Τσιλιμπίου ανέφερε: «Η κωμωδία είναι ένας τρόπος να γελάσεις με αυτά που σε βασανίζουν. Έχω σχέση από απόσταση. Το αγόρι μου δεν βλέπει το “Αυτή η νύχτα μένει” γιατί στεναχωριέται. Η σχέση από απόσταση θέλει υπομονή, επικοινωνία και εμπιστοσύνη».