Αναστασία Περάκη: «Αδειάζει» το Survivor! Τι λέει για τη Λάουρα Νάργες και τον πρώην της Μιχάλη Μουρούτσο;

Αναστασία Περάκη

Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχουν πάρει διαζύγιο με τον Μιχάλη Μουρούτσο; Ποια είναι η γνώμη της για την σύντροφο του Λάουρα Νάργες;

Η Αναστασία Περάκη μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στο Πρωινό και αποκάλυψε πως με τον Μιχάλη Μουρούτσο μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια, ωστόσο δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με τον Μιχάλη Μουρούτσο. Δεν θέλω να σου πω το λόγο. Οι λόγοι είναι πάρα πολύ προσωπικοί, αλλά το διαζύγιο δεν έχει βγει. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία. Έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις και έχει «παγώσει» εκεί. Η σχέση μου με τον Μιχάλη είναι τυπική, όσον αφορά το παιδί. Με τον Μιχάλη έχουμε εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης. Ακόμα και στο παιδί υπάρχουν κάποια πράγματα υπάρχουν κάποια πράγματα που τα σκεφτόμαστε εντελώς διαφορετικά. Οπότε έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις γιατί όταν ανοιγόμαστε και συζητάμε κάτι λίγο πιο πολύ, υπάρχουν προστριβές ακόμα».

Η Αναστασία Περάκη ρωτήθηκε ακόμα για τη Λάουρα Νάργες και πως βλέπει τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο: «Θεωρώ ότι είναι καλά με τη Λάουρα για να είναι μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος. Στο μόνο που μου πέφτει λόγος, είναι σε σχέση με το παιδί. Από τη στιγμή που το παιδί μου είναι χαρούμενο, εγώ μένω εκεί».

Μιχάλης Μουρούτσος: Η αντίδρασή του στα σχόλια για το Survivor και τη Λάουρα Νάργες

Έχουν υπάρξει σχόλια προς το παιδί τους;

«Πρόσφατα έγινε ένα γεγονός… Ένα παιδάκι είπε στην κόρη μου ότι η μαμά της συμμετέχει στο Survivor. Ήρθε στο σπίτι με κλάματα. Μου λέει γιατί να μου το λένε αυτό; Δεν είναι η μαμά μου. Απλά εγώ προσπαθώ να της το περάσω με ένα τρόπο ότι το παιδάκι μπορεί να έκανε λάθος, να μην κατάλαβε και μην δίνεις σημασία και ούτως η άλλως  οι φίλες σου ξέρουν ποια είναι η μαμά σου. Δεν το έβλεπε το Survivor, τουλάχιστον στο δικό μας σπίτι».

Η ίδια δηλώνει ότι δεν βλέπει το Survivor και εξηγεί τους λόγους: «Εγώ δεν το βλέπω, δεν μου άρεσε, νομίζω ότι η επιβίωση είναι εδώ που ζούμε και όχι σε ένα παιχνίδι. Και δεν μπορώ να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους να μπαίνουν στη διαδικασία να μάχονται για μια τυρόπιτα. Θεωρώ ότι στην πραγματική ζωή είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα από το να βλέπω κάποιους ανθρώπους που είναι μέσα σε ένα παιχνίδι και πολύ περισσότερο να πληρώνονται για να το κάνουν αυτό.»