Αναστασία Παντούση: Έδωσε το απόλυτο spoiler για το «Ναυάγιο» – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Παντούση Ναυάγιο

"Στην αρχή, η Ειρήνη δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι είναι έγκυος", αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 17/10 η Αναστασία Παντούση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Το Ναυάγιο», τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και το δικό της spoiler για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά.

«Είναι σαν να μην ήμουν εκεί. Ανατρίχιασα που είδα τα αποσπάσματα. Είναι σαν να μην ήμουν εγώ. Ήταν δύσκολα γυρίσματα. Ήμασταν πολλή ώρα μέσα στο νερό. Είχαμε άγχος, διότι ξέρεις πως βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και υπάρχει ένα βάρος. Κάποιοι άνθρωποι πέθαναν. Ήταν μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση», εξομολογείται η Αναστασία Παντούση.

«Είναι όλα τα συναισθήματα μαζί. Θυμός, τύψεις, ζει όλα τα συναισθήματα η ηρωίδα. Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται, έτσι συνεχίζεται και η ζωή της Ειρήνης. Η Ειρήνη είναι έγκυος και το μαθαίνει όταν πάει στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, αφού την έσωσε ο Ιπποκράτης, θα μείνει δίπλα της και θα τη βοηθήσει για πολύ καιρό αργότερα. Στην αρχή, δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι είναι έγκυος», αποκαλύπτει αμέσως μετά η ηθοποιός.

Τι θα δούμε στο αποψινό (17/10) επεισόδιο;

Ο Ιπποκράτης βουτάει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη, η οποία συνέρχεται στην αγκαλιά του. Ο Πέτρος ανασύρεται μισοπεθαμένος και οδηγείται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες. Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά, στο χωριό του Πέτρου, στα Κύθηρα και στο σπίτι της Στέλλας, σκορπώντας θρήνο και ανατριχίλα.

Στο λιμεναρχείο της Σούδας οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα ονόματα των δικών τους. Ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του ψάχνουν τρόπο να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους. Στο νοσοκομείο η Ειρήνη αναζητάει τον Απόστολο, μέχρι που ο Άγγελος την βρίσκει και της ανακοινώνει κάτι τραγικό.

Μια νοσοκόμα βρίσκει πάνω στον Πέτρο την άδεια οδήγησης του Αντώνη. Ένας μαχητικός δημοσιογράφος, ο Γιώργης, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο χωρίς να ξέρει ότι είχε κάποιον δικό του πάνω στο πλοίο…

Το Ναυάγιο, Δευτέρα και Τρίτη στις 22:50 στο MEGA.