Αναστασία: Η συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη και το πιο απρόσμενο δώρο

Αναστασία

"Το πνεύμα των Χριστουγέννων το έχω πολύ ρομαντικά και παραμυθένια στο μυαλό μου" ομολογεί η Αναστασία.

Με αφορμή το φευγιό του 2022 μίλησε η Αναστασία στην κάμερα του Πρωινού την Παρασκευή στον ΑΝΤ1. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και το πιο όμορφο δώρο που έχει δεχθεί στο παρελθόν από τον Άγιο Βασίλη ενώ έστειλε και τις δικές της ευχές για τη νέα χρονιά!

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία σημείωσε χαρακτηρτιστικά πως «μου αρέσει η αγάπη όλο τον χρόνο, απλά είναι αυτό που λέμε «το πνεύμα των Χριστουγέννων» και φέρνει πιο πολύ ζεστασιά. Το έχω πολύ ρομαντικά και παραμυθένια στο μυαλό μου. Ήμασταν στο σπίτι, βράδυ πολύ και ήρθε ο Άγιος Βασίλης από την πίσω πόρτα. Μπαίνει, τον κοιτάμε, φωνάζουμε ενώ εγώ ήμουν τόσο μικρή που… παίζει να μην μιλούσα πολύ καλά. Φέρνει τα δώρα και η μαμά μου τραβούσε βίντεο! Πάω κοντά της και την ρωτάω, «ο Άγιος Βασίλης χορεύει;» γιατί σε όλα τα παιχνίδι πάντα τραγουδάει και χορεύει. Τελικά όμως δεν έμαθα ποτέ ποιος ήταν».

«Το πιο ωραίο δώρο, που μου έχει φέρει, είναι μια γουρούνα! Αυτά τα τα μίνι μότο με την κορδονιέρα! Στην τετάρτη δημοτικού, ναι».

«Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο, να μην ξεχνάει να χαμογελάει γιατί στις μέρες μας είναι πάρα πολύ σηματικό αυτό το πράγμα, κάθε βράδυ που γυρίζει στο σπίτι να τα αφήνει όλα στην άκρη και να δίνει πολλή σημασία στους ανθρώπους που έχει δίπλα του» πρόσθεσε, επίσης, η Αναστασία στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.