«Αναρωτήθηκα γιατί Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας είναι ξανά μαζί τηλεοπτικά»

Το Πρωινό

"Εντάξει, κάποτε ήταν μαζί γιατί ήταν ζευγάρι αλλά τώρα δεν κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν..."

Για την επιστροφή στην τηλεοπτική συνύπαρξη για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε η γνωστή δημοσιογράφος στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία, φυσικά, δεν αναφέρθηκε μόνο στο δίδυμο του ΑΝΤ1 αλλά στους πάντες!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Αφροδίτη Γραμμέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένιωσα έκπληξη που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκαν ξανά στην πρωινή ζώνη και αναρωτήθηκα γιατί. Εγώ δεν έβρισκα τον λόγο να γίνει αυτό. Εντάξει, κάποτε ήταν μαζί γιατί ήταν ζευγάρι αλλά τώρα δεν κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν. Η ομάδα ξαναστήθηκε στη μέση της σεζόν και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Ενδεχομένως του χρόνου, από όσο γνωρίζω θα είναι μαζί ο Γιώργος και η Φαίη, να το ξαναβρούν».

«Θεωρώ πως το πρόβλημα της Δανάης Μπάρκα ήταν ότι ίσως δεν είχε την ομάδα που θα της ταίριαζε σε σχέση με τον χαρακτήρα της» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Το ίδιο ισχύει και για την Ιωάννα Μαλέσκου που θεωρώ ότι έκανε λάθη. Είναι ένα πολύ νέο και όμορφο κορίτσι. Το ότι μιλάει καλά ελληνικά το ξέρουμε και πρέπει να απαλλαγεί από το άγχος να μας το αποδείξει».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό κορίτσι και βέβαια έχει εξέλιξη ως παρουσιάστρια. Το Pop Up ήταν μια εκπομπή η οποία πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις, προσπαθούσαμε να βρούμε το στίγμα μας σε κάποιες φάσεις, την ταυτότητα μας και νομίζω ότι τα βρήκαμε κάποια στιγμή. Όλα χρειάζονται έναν πειραματισμό, μια δοκιμή, μια τριβή γιατί έγιναν και αρκετές αλλαγές. Πάντα ως ομάδα ήμασταν ομάδα» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον Alpha.