Αναλαμβάνει η Κάτια Ταραμπάνκο το My Style Rocks;

Κάτια Ταραμπάνκο

Την απάντηση δίνει η ίδια η Κάτια Ταραμπάνκο!

Στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο. Μέσα σε όλα, το νεαρό μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται στην παρουσίαση του νέου κύκλου του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Κάτια Ταραμπάνκο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με ενδιαφέρει πολύ μια τηλεοπτική καριέρα. Μου αρέσει να είμαι μπροστά στην κάμερα, να παίζω μαζί της, να εκφράζω τη γνώμη μου, όταν μου επιτρέπεται και να ακούω τις απόψεις των ανθρώπων γύρω μου. Από μικρή, όταν έβλεπα φακό, στηνόμουν».

Έχεις πειραματιστεί με την τηλεπαρουσίαση μέσα από τους «Θαλασσόλυκους». Το όνομα σου έχει ακουστεί και για την παρουσίαση του «My Style Rocks». Τι ισχύει;

Προς το παρόν, δεν μπορώ να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω κάτι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα είμαι παρουσιάστρια κάπου. Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις και πολλές συζητήσεις. Εξετάζουμε τι είναι αυτό που θα μου ταιριάξει περισσότερο και που θα μπορέσω να φέρω εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα ήταν σωστό από πλευράς μου να αναλάβω κάτι στο οποίο δεν θα ανταπεξέλθω και να χαλάσω όλη την παραγωγή μόνο και μόνο επειδή έχω ψώνιο.

Αφορά τη μόδα;

Ναι! Ασχολούμαι με τη μόδα, δουλεύω για τη μόδα και θα πρέπει να διαβάσω λίγο παραπάνω για τη μόδα, όπως μας έλεγε η Βίκυ Καγιά. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στη σημερινή μόδα.