Με αναδιάρθρωση και όχι με μείωση μισθών προχωρά ο ΑΝΤ1

ΑΝΤ1

Αλλάζει τακτική το κανάλι - Διαψεύδεται ο "συνασπισμός" των παρουσιαστών - Ο λόγος που έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος

Ανατροπή σκηνικού στον ΑΝΤ1. Η έντονη φημολογία περί μείωσης μισθών φαίνεται πως δίνει τη θέση της σε αναδιάρθρωση των λειτουργικών εξόδων. Σύμφωνα με όσα μετέφερε στέλεχος του σταθμού στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω: «Θα γίνει αναδιάρθρωση στα λειτουργικά έξοδα του καναλιού. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τους παρουσιαστές. Μέχρι το τέλος της σεζόν κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι αφού η τηλεόραση είναι ένα ζωντανός δυναμικός οργανισμός».

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, οι κουβέντες για μειώσεις 20% στους μισθούς των παρουσιαστών είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για την ρήξη ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και το κανάλι. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του κ. Λάτσιου, μετέφερε στην εκπομπή πως: «Είχαν γίνει σχατικές κουβέντες για περικοπές στις αρχές του Δεκέμβρη. Ο κύριος Λάτσιος δεν συμφωνούσε. Ήταν ένας από τους πολύ βασικούς λόγους που αποχώρησε ο πρώην γενικός διευθυντής».

Όσον αφορά στον «συνασπισμό» των παρουσιαστών, διαψεύδεται από όλες τις πλευρές η φήμη ότι συνεννοήθηκαν μεταξύ τους να πουν «όχι» στις μειώσεις.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…