«Αν ο Αντώνης Κανάκης είναι τόσο δυνατός στον ΑΝΤ1, θα πρέπει να επιμεριστεί και σε εκείνον η ευθύνη για το γεγονός ότι έπεσε τόσο πολύ το κανάλι»

Αντώνης Κανάκης

«Η Μαρία Μπακοδήμου εξακολουθεί να μου αρέσει ως παρουσιάστρια. Είμαστε οι επιλογές μας.

Ο Σωτήρης Πολύζος μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά plus για τη συνέντευξη με τον Λάκη Λαζόπουλο μετά την κόντρα τους, τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση και κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα…

…για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Ενάμιση μήνα πριν από αυτή τη συνέντευξη, τηλεφωνώ σε ένα φίλο δικηγόρο να συζητήσουμε και μου λέει είμαι εδώ με τον φίλο σου τον Λάκη Λαζόπουλο. Μου δίνει τον Λαζόπουλο στο τηλέφωνο και νόμιζα πως είναι κάποιος που τον μιμείται. Τέλοσπάντων μιλήσαμε, είπαμε δυο κουβέντες και φτάνει ο καιρός και με έχει πάρει εγκαίρως η παραγωγή της παράστασης και λέω θα είμαστε. Γυρίζω του σκοτωμού από Αθήνα για να γίνει η συνέντευξη. Έχουμε πει ότι θα γίνει στο πλατό, μου το αλλάζουν την παραμονή επειδή είναι πολύ κουρασμένος και ξενυχτισμένος και με δικά του προβλήματα που μου τα εξήγησε μετά, λέω δεν πειράζει, δεν τη χρειάζεται τη δική μας συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος, ας μην την κάνουμε, και το πρόγραμμα μου θα βγει και η παράσταση σας θα γίνει. Επήλθε ο συμβιβασμός και την κάναμε τη συνέντευξη. Διαμορφωμένη γνώμη για τον Λαζόπουλο έχω από πολλά χρόνια. Αν θέλω να είμαι αντικειμενικός, μπορώ να του αναγνωρίσω 5 καλά και ενδεχομένως 15 άσχημα.»

…για τις κοινές διακοπές με τη Μιμή Ντενίση

«Εγώ λέω ότι αν είναι να παντρευτείς… που να ψάχνεις τώρα. Θα παντρευτείς αυτόν που ξέρεις. Οπότε αν γίνει γάμος, για εμένα μιλώ… Σου λέω θα την παντρευόμουν την Μιμή ξανά.»

…για τη Μαρία Μπακοδήμου

«Η Μαρία Μπακοδήμου εξακολουθεί να μου αρέσει ως παρουσιάστρια. Είμαστε οι επιλογές μας.»

…για τον Γιώργο Λιάγκα

«Υπάρχει περιπτωση κάποιος από εμάς να θέλει να κάθεται και να πληρώνεται; Ο Γιώργος Λιάγκας και στο πρωινό και στο late night και στα τηλεπαιχνίδια που έκανε, ήταν εξαιρετικός. Είναι πολυεργαλείο ο Γιώργος.

…για τον Αντώνη Κανάκη και τις φήμες που τον ήθελαν να μην θέλει τον Γιώργο Λιάγκα στη late night

«Αν ο Κανάκης είναι τόσο δυνατός στον ΑΝΤ1, θα πρέπει να επιμεριστεί και σε εκείνον η ευθύνη για το γεγονός ότι έπεσε τόσο πολύ το κανάλι.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!