«Αν η κόρη μου πήγαινε σε ριάλιτι θα της έκοβα τα πόδια»

ριάλιτι

"Δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα και διαμορφώνουν συνειδήσεις" τονίζει ο γνωστός Έλληνας.

Στη σκέψη και μόνο να συμμετάσχει η κόρη του σε ριάλιτι πρόγραμμα, ο γνωστός καλλιτέχνης φαίνεται πως είναι έτοιμος να ξεσπάσει! Κάτι που εξέφρασε, άλλωστε, μεταξύ σοβαρού και αστείου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα πως «με ενοχλεί που το Bachelor είναι σημείο αναφοράς. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Δηλαδή το βλέπει το παιδί μου και νομίζει ότι αυτό είναι καριέρα. Σου λέει, εντάξει, στην ανάγκη δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με κάτι και θα μπω σε ένα ριάλιτι. Είναι ποια η δουλειά του μέλλοντος; Τι είναι αυτό; Να είσαι παίχτης σε ριάλιτι; Δημιουργεί για μένα λανθασμένα πρότυπα και διαμορφώνει συνειδήσεις. Εκεί για μένα είναι η διαφωνία μου, στην αναλογία».

Εάν, δε, η κόρη του έλεγε κάποια στιγμή πως θα συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι, ο Δημήτρης Σταρόβας απασφάλισε! «Θα της έκοβα τα πόδια! Συγνώμη, τώρα, αν φαίνεται τραβηγμένο, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να πάει σε ένα ριάλιτι. Τι να πω τώρα… Άστο… Τα είπαμε όλα».

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά.