«Αν δεν συμφωνώ με σύντροφο που έχει η Γερμανού της λέω: «Που τον βρήκαμε πάλι αυτόν τον μαλ…;»

Ναταλία Γερμανού

«Αν κάποια στιγμή με χαλάσει κάτι επάνω μου, θα γίνω μούμια!»

Σε μεγάλα κέφια ο Γιώργος Τσαλίκης στις δηλώσεις του στο «Ευτυχείτε». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο καινούριο του τραγούδι, στην Ναταλία Γερμανού, αλλά και στην ηλικία του…

«Παίξαμε το καινούριο τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού με τον Άκη Δείξιμο, το «Πάλι καλά». Ποιος ξέρει τι έχει περάσει πάλι αυτή η κουμπάρα μου. Αφήστε εμένα, ψάξτε να βρείτε ποιος ήταν αυτός για τον οποίο έγραψε «Πάλι καλά που ζήσαμε και λίγα θαύματα, πάλι καλά που γλίτωσα με λίγα τραύματα. Αν δεν συμφωνώ για κάποιον που έχει δίπλα της θα της το πω απευθείας: «Που τον βρήκαμε πάλι αυτό τον μ@λ@κ@». Θα της το πω! Της έχω πει: «Αυτόν θα τον βγάλουμε από το σπίτι μαζί με τον τοίχο!», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης που λέει ανοιχτά την ηλικία του που δεν του φαίνεται καθόλου:

«Είμαι 43. Αν ερχόταν ο Ρίκι Μάρτιν που είναι 50 ή η Τζένιφερ Λόπεζ, τι θα λέγατε; Καλώς την θεία την Τζένιφερ; Επειδή την ευχαριστώ την ζωή κάθε μέρα, δεν «γράφει» στη μούρη μου και αμποτοξάριστος! Όχι ότι θα είχα πρόβλημα… κανένα πρόβλημα. Αν κάποια στιγμή με χαλάσει κάτι επάνω μου, θα γίνω μούμια! Δεν θα κουνιέται τίποτα!».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!