American Horror Story: Ποιος ηθοποιός βρίσκεται πίσω από τον ανατριχιαστικό κλόουν;

Δυναμικά ξεκίνησε ο πολυαναμενόμενος τέταρτος κύκλος της σειράς του FX. Περιέχει Spoilers!

Η εικόνα του σίγουρα προκάλεσε εφιάλτες σε πολλούς που παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της σειράς και οι πράξεις του σε ακόμα περισσότερους.

Οι πρωταγωνιστές του American Horror Story άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους ο ένας μετά τον άλλον, με την Sarah Paulson και την Jessica Lange να βρίσκονται στο επίκεντρο. Όμως το πραγματικό μυστήριο ήταν ο φρικιαστικός κλόουν που αιματοκύλησε… αρκετούς!

Για να απαλύνουμε λίγο τον τρόμο σας, αποκαλύπτουμε το πραγματικό και άκρως συμπαθητικό πρόσωπο του ηθοποιού που υποδύεται τον Twisty, όπως είναι το όνομα του κλόουν. Αυτός, δεν είναι άλλος από τον John Carroll Lynch γνωστό για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Το νησί των καταραμένων», «Zodiac» αλλά και πλήθους τηλεοπτικών σειρών.

«Θα μάθετε για το παρελθόν του. Υπάρχει λόγος που ο Twisty κάνει τα όσα κάνει και θα ξεδιπλωθεί στην πορεία των επεισοδίων. Έχει κίνητρο και κατά κάποιο τρόπο έχει και μια ηθική. Τα κίνητρά του είναι κατά παράξενο τρόπο αγνά και περιέργως κατανοητά για εμένα. Ο τρόπος που δρα όχι. Αλλά προσπαθεί να κάνει κάτι» δήλωσε ο ηθοποιός για τον χαρακτήρα που υποδύεται ενώ αποκάλυψε πως θα μάθουμε και τι συμβαίνει με το… στόμα του και δε θα μας αρέσει καθόλου!

Επιμέλεια: Λία Παππά