Alpha: «Το «Δέστε τους», έκλεισε αισίως τα πέντε του χρόνια…»

Δείτε την ανακοίνωση του καναλιού για την εκπομπή

Σε βαρύ κλίμα οι «Δέστε τους» αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές την περασμένη Παρασκευή, συγκινώντας με τα λόγια τους. O Alpha με τη σειρά του αποχαιρετά την εκπομπή που ολοκλήρωσε τον κύκλο της…

«Το «Δέστε τους», έκλεισε αισίως τα πέντε του χρόνια. Μεγάλωσε, δυνάμωσε, ωρίμασε και ολοκλήρωσε τον κύκλο του.

Ο Νίκος Μουτσινάς («Τσιρκολίν»), η Μαρία Ηλιάκη («Γλυκούλα»), η Κατερίνα Καινούργιου («Ντονατέλα») και ο Γιώργος Δάσκαλος («Παγούρι»), η γνωστή τρελοπαρέα του Alpha, αναλάμβανε καθημερινά να μας φτιάξει τη διάθεση. Μια ομάδα δεμένη, αλλά και για δέσιμο, που κατάφερε για ακόμα μία σεζόν να μας κρατήσει δέσμιους του γέλιου και της τρέλας της.

Καυστικές ατάκες, χιούμορ, ανατρεπτικά παιχνίδια και φυσικά τα μοναδικά βραβεία ενδυματολογίας («Τζι τζι», «Κουμπαρομπεμπέκα», «Μπιμπελό», «Λαδί», «Toubaneiros» κ.ά.) έγιναν πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης.

Με όπλα του το κέφι, την ενέργεια και την ειλικρίνεια των παρουσιαστών, το «Δέστε τους» έδωσε και φέτος τη μάχη της τηλεθέασης κερδίζοντας σημαντική απήχηση στο κοινό.

Με ποσοστό 21,4% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, για το σύνολο της σεζόν, αποτέλεσε για ακόμη μια φορά μία δυνατή επιλογή του νεανικού κοινού, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η απόδοση στις γυναίκες 15-24 ετών, με μέσο όρο τηλεθέασης 29,8% από την αρχή της σεζόν.»

Διαβάστε ακόμα:

Το «βαρύ» φινάλε των «Δέστε τους!» – Κλάματα και λυγμοί!

Έβαλε τα κλάματα η Μαρία Ηλιάκη στον τελευταίο χορό του Δέστε Τους!