Αλμπέρτο Εσκενάζυ για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξέρω ποιος αποφασίζει για τα λάθη»

Αλμπέρτο Εσκενάζυ

"Αποφασίζει η δικαιοσύνη, αποφασίζουν τα αστέρια..." τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Με αφορμή την παράσταση Παντρολογήματα, στην οποία και συμπράττει επί σκηνής με την κόρη του, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά στο OPEN. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε τόσο για την τηλεοπτική επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, μέσα από τις επαναλήψεις του «50 – 50» στο MEGA, όσο και τη συνεργασία με την Σάρα Εσκενάζυ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αγαπάω όλους τους ηθοποιούς και όποιος έχει κάνει κάποια λάθη, από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος αποφασίζει. Αποφασίζει η δικαιοσύνη, αποφασίζουν τα αστέρια, δεν ξέρω… Πάντως όχι εγώ. Σίγουρα όχι εγώ».

«Η συνεργασία με την Σάρα έτυχε τώρα γιατί ήταν ένα κορίτσι το οποίο έπρεπε να είναι σε αυτές τις προδιαγραφές. Μια περιζήτητη νύφη και από δίπλα οι γαμπροί και τα λοιπά. Εντάξει, εγώ με την Σάρα δεν είμαστε μπαμπάς – κόρη αλλά είμαστε αδέλφια οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεργαστούμε».

«Δεν την έχω συμβουλέψει κάτι ειδικά για τα επαγγελματικά της. Έχει τη δική της σκέψη, παίρνει τις δικές της αποφάσεις και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί είναι ένα πολύ σοβαρό άτομο» τόνισε, ακόμα, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.