Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Κατερίνα Καινούργιου
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Epsilon!

Από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Φτιάξε καφέ να στα πω”. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση του Epsilon, η εκπομπή θα ξεκινάει ένα τέταρτο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.

Η ανακοίνωση του Epsilon…

«Νέα ώρα για το “Φτιάξε καφέ να στα πω”

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και κάθε πρωί , ακόμα περισσότερος καφές στο Epsilon! H Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της, σας σερβίρουν το πιο πλούσιο πρωινό, σε νέα ώρα, από τις 7 και μισή! Και τα έχει όλα!

Όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τη στιγμή που συμβαίνουν, τα παρασκήνια των τηλεοπτικών studio, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αλλά και ξένης showbiz, αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις, αλλά και οι τελευταίες τάσεις από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που φτιάχνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας!

Όμως, στην εκπομπή συμμετέχουν και οι τηλεθεατές, με τις δικές τους καθημερινές ιστορίες. Όχι μόνο το μικρόφωνο, αλλά και η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω», είναι πλέον στη διάθεσή σας για να μοιραστείτε με την πρωινή μας παρέα όσα σας απασχολούν και να λύσετε τα δικά σας συναισθηματικά και προσωπικά… διλήμματα!

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί φτιάχνουμε καφέ σε νέα ώρα, στις 07:30!

Με την Κατερίνα Καινούργιου».