Άλλαξε όλο το πάνελ της Καραβάτου! Χωρίς τον Κρατερό το «Στα καλά καθούμενα»

Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου;

Η απεργία της ΠΟΕΣΥ άφησε από χθες χωρίς ενημερωτικές εκπομπές τους τηλεοπτικούς σταθμού και τις εκπομπές χωρίς δημοσιογράφους. Όπως ήταν επόμενο, οι αλλαγές που έκαναν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ήταν αρκετές. Η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ωστόσο, άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα της. Η Όλγα Λαφαζάνη κάνοντας ζωντανό πρόγραμμα τόσο χθες όσο και σήμερα από νωρίς το πρωί, έλειψε από την έναρξη του «Στα καλά καθούμενα», ο Παναγιώτης Τάτσης δεν μπορούσε να είναι στην εκπομπή λόγω απεργίας και ο Κρατερός Κατσούλης είναι άρρωστος και αναρρώνει.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα, μια διαφορετική ομάδα να βγει στον αέρα του Epsilon που εκτός από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και τον Νίκο Ζαχαριάδη απαρτίστηκε από τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Γιώργο Παράσχο.
«Σήμερα είναι η απεργία και δεν είναι μαζί ο Παναγιώτης Τάτσης και ο Κρατερός μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει εκπομπή αν δεν είναι ο Παναγιώτης. Όχι δεν είναι αυτή η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Κρατερός είναι πολύ αρρωστούλης» είπε ξεκινώντας η Κατερίνα Καραβάτου.