Άλκηστις Αλεξάκη: «Νιώθω δικαιωμένη! Βγήκε προς τα έξω κάτι που δεν έβγαλα από το μυαλό μου!»

MasterChef

Δείτε όσα είπαν η Άλκηστις Αλεξάκη, ο Γιώργος Ορφανός και η Γιάννα Ρέντεση...

Η Άλκηστις Αλεξάκη, ο Γιώργος Ορφανός και η Γιάννα Ρέντεση βρέθηκαν καλεσμένοι στην «Φωλιά των Κου Κου». Oι 3 πρώην παίκτες του MasterChef 3 που δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, μίλησαν στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και ανάμεσα σε άλλα σχολίασαν τα όσα είπε ο Ζαχίρ, ο οποίος επιβεβαίωσε κατά κάποιον τρόπο την ύπαρξης κλίκας.

«Φάνηκε πολύ περίεργο που έφτασε ο Ζαχίρ στο σημείο να μιλήσει, αφού είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος. Άρα, είχε βιώσει και αυτός πράγματα», σχολίασε η Γιάννα Ρέντεση. «Ο Ζαχίρ μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και στο παρελθόν. Υπήρξε περιστατικό που δεν αναφέρθηκε και αναφέρθηκε αργότερα, τότε με την Σπυριδούλα και το βούτυρο και τον Παντελή με τα μανιτάρια. Δεν ξέρω γιατί επέλεξε εκείνη την στιγμή να το κάνει και να μιλήσει, αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του», πρόσθεσε ο Γιώργος Ορφανός.

Η Άλκηστις Αλεξάκη, που είχε μιλήσει πριν από πολύ καιρό για την ύπαρξη κλίκας, είπε: «Από την μια νιώθω δικαιωμένη και από την άλλη καταλαβαίνω ότι συνεχίζουν οι κόντρες μέσα στο σπίτι. Να, λοιπόν, που βγαίνει κάτι προς τα έξω που δεν το έβγαλα εγώ από το μυαλό μου. Ο Ζαχίρ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δώσει δικαιώματα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, πολύ ήρεμος στο σπίτι μέσα και όταν ξαφνικά βγαίνει ένας άνθρωπος που έκανες παρέα μαζί του και λέει αυτά τα πράγματα που είχα πει και εγώ στο παρελθόν εννοείται ότι νιώθω δικαίωση.»

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τηλεόραση και όχι μόνο!