Άλκηστις Αλεξάκη: «Η Σπυριδούλα είναι γλυφτρόνι!»

Άλκηστις Αλεξάκη

"Εντάξει σίγουρα αδικήθηκα, γιατί έβγαλα ένα πολύ καλό πιάτο σε σύγκριση με τον Μανωλάκη."

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε συνέντευξη η Άλκηστις Αλεξάκη. Η γνωστή παίκτρια απάντησε με μεγάλη προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σχέση της με την Σπυριδούλα, αλλά και στο αν θα έμπαινε ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής αν είχε την ευκαιρία.

«Εντάξει σίγουρα αδικήθηκα, γιατί έβγαλα ένα πολύ καλό πιάτο σε σύγκριση με τον Μανωλάκη. Δεν γίνεται τώρα να γυρίζουν να μου λένε ότι ο Μανώλης κάνει καλύτερο στιφάδο από μένα. Κάτι δεν πάει σωστά. Ο Μανώλης είναι ένας δυνατός μάγειρας, αλλά μέχρι εκεί. Έχει βγει ένα μέρος του εαυτό μου πραγματικά πολύ άσχημο. Εξάλλου, το μοντάζ κάνει θαύματα. Το παρατηρούμε αυτό», ανέφερε η Άλκηστις για την εμπειρία της στο Masterchef.

Όσο για την άποψη και την σχέση της για την Σπυριδούλα δήλωσε: «Με την Σπυριδούλα δεν ταιριάζουμε καθόλου και πουθενά. Δεν είναι καλύτερη μαγείρισσα από μένα, αλλά είναι πιο επαγγελματίας «καλής θελήσεως», δηλαδή το γλυφτρόνι που λέμε.»

«Είναι ριάλιτι μαγειρικής. Ο τίτλος τα λέει όλα. Υπήρχε πολύ το ριάλιτι στοιχείο. Θέλανε να κάνουν τηλεθέαση και τα καταφέρανε. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που βγήκα στην τηλεόραση με αυτόν τον τρόπο. Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα ήθελα πολύ να ξαναμπώ στο παιχνίδι για να κάνω πράξη αυτό που δεν έκανα και όντως εκεί θα με μισήσει ο κόσμος. Καταρχάς, θα ήθελα να διδάξω ένα μάθημα ζωής στην Σπυριδούλα και να μάθει πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και να κράζουμε πίσω από τις κάμερες. Να έχουμε μπροστά μας τον φακό και να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα», απάντησε η Άλκηστις σε ερώτηση για το αν θα ξαναέμπαινε στο παιχνίδι.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!