«Αλήθειες με τη Ζήνα» με καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή

Ο πολυτάλαντος Μάρκος θα μιλήσει ανοιχτά στη Ζήνα Κουτσελίνη για αλήθειες της ζωής του, που δεν είχε δημοσιοποιήσει μέχρι σήμερα.

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου (12:00 – 13:45), η Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον ένα και μοναδικό Μάρκο Σεφερλή.

Θα αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια και στην τραγωδία, που έζησαν οι γονείς του όταν «έχασαν» το πρώτο τους παιδί, ενώ θα μας δείξει παιδικές φωτογραφίες, που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή ταξίδεψε στην Κόρινθο, τον τόπο καταγωγής του Μάρκου, όπου μίλησαν γι' αυτόν οι συγγενείς του, ανάμεσά τους και ο αγαπημένος του θείος, που τον μεγάλωσε, ο οποίος με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυα και τη συγκίνηση για τον ταλαντούχο ανιψιό του.  Για τον «δικό τους Μάρκο» μιλάνε ακόμα στην κάμερα της εκπομπής φίλοι και συμμαθητές, αποκαλύπτοντας παιδικές σκανταλιές και σχολικές πλάκες, καθώς και ο Διοικητής του στον στρατό. Η γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά και ο γιος τους Χάρης, μιλάνε για το σύζυγο και μπαμπά Μάρκο.

Στο πλατό της εκπομπής θα συναντήσουν τον Μάρκο Σεφερλή ο θίασός του, οι συνεργάτες του, ο προσωπικός του οδηγός ταξί, αλλά και οι θαυμαστές του, που εδώ και πολλά χρόνια τον ακολουθούν και τον υποστηρίζουν θερμά σε κάθε νέα θεατρική του παράσταση.  Πολλές ακόμα είναι οι εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της εκπομπής για τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος για πρώτη φορά θα πει το δικό του «ευχαριστώ» στον άνθρωπο, που τον πίστεψε και τον βοήθησε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.