Αλίνα Κωτσοβούλου: Ξεκαθαρίζει μια και καλή την παρεξήγηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Αλίνα Κωτσοβούλου

"Το είπα, γράφτηκε παντού και δεν θέλω να παρεξηγηθώ καθόλου" τόνισε, μέσα σε όλα, η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στις σπουδές που πραγματοποίησε στην Αγγλία και το πολυσυζητημένο «όχι» που είχε πει, το ίδιο εκείνο διάστημα, σε πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίνα Κωτσοβούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα πάντα να ζήσω στην Αγγλία. Μόλις βγήκα λοιπόν από τη σχολή, δούλεψα στην Ελλάδα και στο εναλλακτικό θέατρο, είχα πολύ ωραίες συνεργασίες αλλά με έτρωγε να φύγω έξω. Δίνω ακρόαση στο Λονδίνο, πάω σε μια καλή μου φίλη που με φιλοξενεί και με δέχονται σε μια σχολή για το τριετές τμήμα. Παράλληλα, με παίρνει σε παράσταση και ο Σταμάτης Φασουλής τη δεύτερη χρονιά στο Εθνικό θέατρο. Τους στέλνω ένα γράμμα πως δεν θα μπορούσα να έρθω για να κάνω το τριετές πρόγραμμα και αν θα μπορούσα να πάω την επόμενη χρονιά. «Ναι βεβαίως σου κρατάμε τη θέση, αλλά θα ξαναδώσεις ακρόαση» μου είπαν. Έτσι, έγινε οπότε και πήγα όταν τελείωσα από την παράσταση».

«Αυτό με το… «όχι» στον Παπακαλιάτη, το είπα, γράφτηκε παντού και δεν θέλω να παρεξηγηθώ καθόλου! Είναι ξεκάθαρο πως είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και είχαμε και μια κοινωνική συναναστροφή σε μια φιλική παρέα εκείνα τα χρόνια. Τον ήξερα από αρκετά μικρή και ήμασταν μέσα σε μια παρέα. Έρχεται ο Χριστόφορος, λέει πως υπάρχει ένας ρόλος σε αυτή την σειρά στο τάδε κανάλι με τον τάδε διευθυντή. «Θέλω πάρα πολύ αλλά θα φύγω στην Αγγλία», λέω εγώ. Ήταν στο MEGA, στο «Να με προσέχεις». Φυσικά, εννοείται, μια χαρά αλλά δεν το σκέφτηκα πως θα μπορούσα να έρχομαι για δύο ή τρεις μέρες την εβδομάδα και θα βρω έναν τρόπο για να το κάνω».

«Είμαι ένα άτομο πάρα πολύ πειθαρχημένο και συνεπές οπότε δεν θέλω να σε βάλω σε ταλαιπωρία και να σου δημιουργώ πρόβλημα στα γυρίσματα. Οπότε δεν το σκέφτηκα έτσι. Αυτό έγινε και αυτό ειπώθηκε μέσα σε μια μεγάλη κουβέντα απλά απομονώθηκε στην αναπαραγωγή» πρόσθεσε, επίσης, η Αλίνα Κωτσοβούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.