Αλίνα Κωτσοβούλου: «Δεν έχουμε καταλάβει αν ο Σασμός συνεχιστεί τρίτη σεζόν»

Αλίνα Κωτσοβούλου

¨Καταλαβαίνω πως υπάρχει και μια φθορά" παραδέχθηκε η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Την Αλίνα Κωτσοβούλου φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN με αφορμή την επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Σασμός». Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την εμπειρία που βιώνει στο σίριαλ του Alpha, τον ρόλο την Άννας ενώ απάντησε στο ερώτημα ενά θα συνεχιστεί ο Σασμός και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ειδικότερα, η Αλίνα Κωτσοβούλου εξομολογήθηκε πως «ο Σασμός είναι μια μεγάλη επιτυχία την οποία την απολαμβάναμε, ένα μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη που διασκευάστηκε από μια ομάδα σεναριογράφων και είναι μια πολύ καλή συγκυρία για μένα που με επέλεξαν ο Κώστας Κωστόπουλος και η Μιράντα Ρωσταντή στο κάστινγκ. Είναι μια οικογενειακή σειρά βεντέτας κρητικής που μου έδωσαν έναν ρόλο που… δεν είμαι εγώ! Δεν είμαι η Άννα Αγγελάκη. Έχω κάποια στοιχεία, είμαι υπέρ της οικογένειας, είμαι συγκαταβατική και συμβιβαστική αν ο άλλος δίπλα μου είναι πολύ έντονος αλλά δεν είμαι για πολύ καιρό. Η Άννα είναι καλά, σε αυτή τη χρονιά είναι καλύτερα από πέρσι έχοντας αρχίσει να διεκδικεί τα δίκια της και τώρα είχε έρθει σε πολύ μεγάλη σύγκρουση με τον άνδρα της και έφυγε από το σπίτι. Δεν χωρίσαμε αλλά μου ζήτησε να τον συγχωρέσω, δηλαδή είναι σημαντικό ότι διεκδίκησε τη θέση στην οικογένεια της και δεν είναι απλά η μάνα των παιδιών ή η σερβιτόρα στο καφενείο».

«Το σενάριο ακολουθεί και τη ζωή μας. Να δείξουμε δηλαδή κάποιες πτυχές κάποιων ανθρώπων και πως εξελίσσονται και αυτά μέσα από τα πράγματα που γίνονται. Στο χωριό αυτό έχουν γίνει 1000 φόνοι, έχουν γίνει πολλά δύσκολα πράγματα που δεν μας συμβαίνουν στη δική μας καθημερινότητα αν και ακούσαμε για γυναικοκτονίες πολλές ειδικά μέσα στην καραντίνα δυστυχώς».

«Δεν έχουμε καταλάβει αν ο Σασμός συνεχιστεί τρίτη σεζόν. Δεν το ξέρουμε. Αυτό που μας συμβαίνει είναι ότι εμείς σαν ηθοποιοί, η ομάδα, έχουμε δέσει μεταξύ μας και υπάρχει οικειότητα, εμπιστοσύνη και μια τριβή με τα καλά και τα κακά. Λες, όμως, τώρα αχ και που να πάω αλλού; Από την άλλη καταλαβαίνω πως υπάρχει και φθορά. Δηλαδή ο άλλος λέει «ας τελειώνουμε». Νομίζω πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και δεν το λέω για να μην δώσω spoiler. Δεν το γνωρίζω πραγματικά. Από την άλλη και μια ανανέωση κακό δεν κάνει, μια αλλαγή. Δηλαδή είμαι ανοιχτή και σε μια αλλαγή και, αν αποφασιστεί να μην συνεχιστεί, δεν πειράζει» συμπλήρωσε, ακόμα, η Αλίνα Κωτσοβούλου στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark τη νύχτα της Κυριακής στο OPEN.