Αλίνα Κωτσοβούλου – Στάθης Μαντζώρος: Απαντούν για την τρίτη σεζόν του Σασμού

Αλίνα Κωτσοβούλου

"Θα έχουν μία πάρα πολύ μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα πολύ μεγάλα άκρα" αποκάλυψε για τη συνέχεια της σειράς η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Στάθης Μαντζώρος. Οι τηλεοπτικοί Άννα και Παντελής από τον «Σασμό» μίλησαν για τις εξελίξεις που αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha, ενώ αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο να δούμε την ιστορία να επεκτείνεται και σε μία τρίτη σεζόν.

«Είμαστε τώρα σε μία φάση που έχετε δει ότι έχει φύγει η Θοδώρα από το σπίτι μας, μετά τη φοβερή σκηνή που ερμήνευσε ο Στάθης. Ο Παντελής είναι λίγο πιο αγρίκος και απότομος. Η Άννα το έχει σωματοποιήσει όλο αυτό και θα έχουν μία πάρα πολύ μεγάλη ρήξη που θα τους οδηγήσει στα πολύ μεγάλα άκρα» αποκάλυψε για τη συνέχεια της σειράς η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Ο Μανώλης θα κάνει μία πολύ παράτολμη κίνηση, για να ενώσει την οικογένειά του. Είναι σε μεγάλο κίνδυνο και τα δύο παιδιά» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Πώς θα τους φαινόταν μία ενδεχόμενη τρίτη σεζόν της σειράς;

«Αν πω όχι, θα χάσω μία υπέροχη παρέα, μία οικογένεια που πηγαίνω και περνάω όμορφα. Σίγουρα θέλει σκέψη» απαντά ο Στάθης Μαντζώρος, με την Αλίνα Κωτσοβούλου να προσθέτει: «Εάν όλη η ομάδα αποφασίσουν ότι αυτό είναι εφικτό, εμείς δεν έχουμε πολύ μεγάλο λόγο, εκτός αν μου πουν ότι ο ρόλος μου ολοκληρώθηκε. Θα εμπιστευτώ αυτούς που έκαναν αυτή την επιτυχία».