Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε στην ταινία γιατί τότε ήταν στα μέλια με την Έρρικα Μπρόγιερ»

Αλίκη Κατσαβού

"Οπότε ο Κώστας βρέθηκε στο γύρισμα για να συνεχίσουν μετά από το γύρισμα την παρέα τους. Εγώ ξέρω ότι η Ρένα του έκανε πλάκα" είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Για το πολύ σύντομο πέρασμα που έκανε ο Κώστας Βουτσάς από την ταινία «Παριζιάνα» με πρωταγωνίστρια την Ρένα Βλαχοπούλου μίλησε η Αλίκη Κατσαβού στο Στούντιο 4. Οι θεωρίες πολλές για αυτήν τη σύντομη εμφάνιση, αλλά ποια είναι τελικά η αλήθεια;

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας βρέθηκε εκεί γιατί πράγματι η σχέση του με την Έρρικα ήταν τότε στα μέλια. Αλλά ο Κώστας έκανε πολλή παρέα και με την Ρένα, τον Σειληνό, την Μαρία Ιωαννίδου και γενικώς ήταν μια παρέα όλοι αυτοί.

Οπότε ο Κώστας βρέθηκε στο γύρισμα για να συνεχίσουν μετά από το γύρισμα την παρέα τους. Εγώ ξέρω ότι η Ρένα του έκανε πλάκα. Εκείνος βεβαίως -επειδή είναι του διαμετρήματος που είναι- την άρπαξε στον αέρα κι έγινε η σκηνή που είδατε… Ο Κώστας ήταν έτσι. Στο δευτερόλεπτο να σου γυρνούσε μια φράση στο αστείο, να άρπαζε μια λεπτομέρεια από κάτι που γινόταν και να σου έκανε πλάκα. Ήταν πολύ γρήγορη η σκέψη του» ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού.