Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο»

Αλίκη Κατσαβού

Η τρυφερή εξομολόγηση από την Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απώλεια του μεγάλου μας ηθοποιού καθώς και στην επόμενη ημέρα με τον γιο της, Φοίβο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένας θάνατος, εκτός από το πένθος, φέρνει και πρακτικές δυσκολίες. Ήμασταν δύο που δουλεύαμε και ξαφνικά δεν δούλευε κανείς. Ο ένας είχε φύγει και γω είχα χάσει την δουλειά μου. Τη φετινή σεζόν δεν μου έγινε κάποια πρόταση. Πέρα από τον Φοίβο έχω αναλάβει πια και την μητέρα μου, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και όπως πολλές φορές συμβαίνει στο τέλος γινόμαστε γονείς για τους γονείς μας».

«Ο Φοίβος είναι σήμερα 5 ετών και έχει όλα εκείνα τα εφόδια που θα τον πάνε μπροστά. Έχει πολλά στοιχεία από τον Κώστα» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN. «Για τον μπαμπά του του έχω πει τα πάντα. Μάλλον επειδή ήταν μικρός το διαχειρίστηκε καλά. Είναι δυνατό παιδί, με είδε και μένα ψύχραιμη και κατάλαβα νωρίς ότι η δική μου ψυχραιμία του επιβάλλεται και του παρέχει ασφάλεια».

«Ο Κώστας δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο και κανένας μας δεν σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να πεθάνει. Μας είχε πείσει όλους ότι δεν θα πέθαινε ποτέ και πολλές φορές ακούω την φωνή του».