Αλίκη Κατσαβού: «Νομίζω ότι από αυτό σώθηκα»

Αλίκη Κατσαβού

"Για μένα δεν υπάρχουν θέματα, δεν βρίσκομαι σε κάποιου είδους διάλογο ή διαμάχη. Εγώ δεν έχω να χωρίσω και να μοιράσω με κανέναν τίποτα", λέει η Αλίκη Κατσαβού.

Πέρασαν δύο χρόνια από όταν ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Στα δύο αυτά χρόνια συνέβησαν πολλά. Η Αλίκη Κατσαβού, καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης, εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του. Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει, να βρει και που πατάει.

Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη. Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο».

Με αφορμή τις οικογενειακές προστριβές που ξέσπασαν μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθάρισε για την ίδια:

«Για μένα δεν υπάρχουν θέματα, δεν βρίσκομαι σε κάποιου είδους διάλογο ή διαμάχη. Εγώ δεν έχω να χωρίσω και να μοιράσω με κανέναν τίποτα. Απλά, η πανδημία και η απόσταση δεν βοηθάει τις σχέσεις. Εγώ αγαπάω όλα τα κορίτσια, τη Σάντρα την βλέπω περισσότερο.