Αλίκη Κατσαβού: «Ήταν η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έκανε ο Φοίβος για τον μπαμπά του»

Αλίκη Κατσαβού

"Σε όσα γράφονται για τα περιουσιακά στοιχεία των κοριτσιών, δεν θέλω να πάρω θέση" σημείωσε, παράλληλα, η Αλίκη Κατσαβού.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή και την καθημερινότητα μετά τον χαμό του αείμνηστου Κώστα Βουτσά καθώς και την προσωπική της σχέση με τις κόρες του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Αλίκη Κατσαβού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά από τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Γιατί όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή πορεία και εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος».

«Την Μεγάλη Παρασκευή πήγαμε ένα στεφάνι με τον Φοίβο στο νεκροταφείο και με ρώτησε αν εκεί ήταν ο Κώστας. Αυτή ήταν μια δύσκολη ερώτηση. Του την απάντησα, όπως καταλαβαίνω και νιώθω, και το δέχθηκε. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, πήγαμε παρακάτω» πρόσθεση η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA. «Σε όσα γράφονται για τα περιουσιακά στοιχεία των κοριτσιών, δεν θέλω να πάρω θέση. Εγώ είμαι εξ αγχιστείας συγγενής. Τα κορίτσια είναι εξ αίματος και ότι κύμα και να έρθει, στην πορεία θα βρουν τη νηνεμία. Εγώ είμαι η νέα οικογένεια που προστέθηκε και δεν θέλω με τη γνώμη μου ή την οπτική μου να αλλοιώσω την οποιαδήποτε σχέση θα δημιουργήσει ο Φοίβος στο μέλλον με εκείνες και τα παιδιά τους. Δεν ανακατεύομαι καθόλου».

«Προσωπικά με τις κόρες του Κώστα έχω πολύ καλή σχέση» ανέφερε, επίσης, σε άλλο σημείο η Αλίκη Κατσαβού.