Αλίκη Κατσαβού: «Η διάφορα ηλικίας ήταν μεγάλη, αλλά ο Κώστας δεν ήταν ένας συνηθισμένος μεγάλος»

Αλίκη Κατσαβού

«Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα ήταν θλιμμένες, εξακολουθεί να ισχύει αυτό», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε συνέντευξη η Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός μίλησε για τον Κώστα Βουτσά, που σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από το θάνατό του.

«Τον Κώστα Βουτσά τον γνώρισα όταν με φώναξαν να παίξω στο “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα” και παρτενέρ μου ήταν εκείνος. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της απώλειας, δεν θα τακτοποιηθεί αυτό το κομμάτι της απουσίας από τη ζωή μου. Ο χρόνος δε γιατρεύει, απλά κάποια στιγμή αποφασίζεις ότι δεν μπορείς να μένεις πίσω, επειδή ο κύκλος της ζωής και του θανάτου είναι έτσι», είπε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού είπε στη συνέχεια: «Δυσκολεύομαι να βρω το χιούμορ και τη χαρά της ημέρας, αλλά ευτυχώς έχω τον Φοίβο. Ο Φοίβος μιλάει με αγάπη για τον πατέρα του, αλλά κάποιες φορές εκφράζει την στενοχώρια του για την απουσία του. Βρίσκεται σε ένα στάδιο που θυμώνει όταν του λένε ότι μοιάζει στον πατέρα του. Ο Φοίβος μου είπε να μην πετάξω το γραφείο του Κώστα, γιατί του θυμίζει τον πατέρα του».

Κλείνοντας, η Αλίκη Κατσαβού είπε: «Όλα μου θυμίζουν τον Κώστα σε ανύποπτο χρόνο, καμιά φορά το κάνω εγώ και συντηρώ τα πράγματα για να τον θυμάμαι. Ο Κώστας είχε μία γνήσια κι έντονη αγάπη για τη ζωή. Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα ήταν θλιμμένες, εξακολουθεί να ισχύει αυτό. Η διάφορα ηλικίας ναι μεν ήταν μεγάλη, αλλά ο Κώστας δεν ήταν ένας συνηθισμένος μεγάλος και δεν τον ενδιέφερε να δει τον αρνητικό σχολιασμό. Στο δρόμο έλεγαν του Κώστα “μπράβο, τι καλό κορίτσι” για μένα».

Πηγή εικόνας: NDP