Αλίκη Κατσαβού για Πλεύρη – Σιακαβάρα: «Αν το συναίσθημα είναι αληθινό, θα φανεί στον χρόνο και στο αποτέλεσμα»

Κατσαβού

"Δεν με απασχολούσε ο κανιβαλισμός, η λάσπη. Εμένα τα media δεν με γνώριζαν πριν τον Κώστα", παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός για τη σχέση της με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

Την Αλίκη Κατσαβού συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, καθώς και για τον σάλο που έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της σχέσης ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τη Γεωργία Σιακαβάρα.

«Θα πάμε τώρα για τον 4ο χρόνο από τον θάνατο του Κώστα. Για μένα δεν έχει φύγει, τον έχω πάντα στη σκέψη μου και δίπλα μου στη σκηνή όταν παίζω. Ζήσαμε μαζί 7 χρόνια», είπε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

«Όσοι με ήξεραν πραγματικά, δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για τη διαφορά ηλικίας. Η ηλικία δεν έχει σημασία σε αυτή την περίπτωση. Σημασία έχει να συναντηθούν δυο ψυχές», τονίζει η ηθοποιός για τη σχέση της με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

«Δεν με απασχολούσε ο κανιβαλισμός, η λάσπη. Εμένα τα media δεν με γνώριζαν πριν τον Κώστα», παραδέχεται αμέσως μετά η Αλίκη Κατσαβού.

Σε ερώτηση για τη σχέση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τη Γεωργία Σιακαβάρα, δεδομένης της μεγάλης διαφοράς ηλικίας μεταξύ τους, η Αλίκη Κατσαβού σχολιάζει: «Τη γνωρίζω τη Γεωργία, είναι αξιόλογη. Δεν έχω γνώμη για αυτή τη σχέση αλλά όταν δύο ενήλικοι αποφασίζουν να σχετιστούν, έχουν τους λόγους τους».

«Όταν δυο ψυχές συναντιούνται και το συναίσθημα είναι αληθινό, θα φανεί στον χρόνο και στο αποτέλεσμα. Ούτε ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο πρώτος που ερωτεύτηκε μία πολύ νεότερή του γυναίκα», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Αλίκη Κατσαβού.