Αλέξανδρος Ρήγας: Οι τηλεοπτικές άδειες και το MEGA

Αλέξανδρος Ρήγας

«Ελπίζω να ξανακάνω τηλεόραση την αγαπώ πολύ».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την απουσία του από την τηλεόραση, τις τηλεοπτικές άδειες και το MEGA.

[dfp_ads id=236982]

Για την τηλεόραση και την απουσία του

«Έκανα τηλεόραση 24 συναπτά έτη, μέχρι και πέρυσι υπήρχε σειρά στον ΑΝΤ1. Ελπίζω να το ξανακάνω γιατί η τηλεόραση είναι κάτι που αγαπώ πολύ.»

Για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

«Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στην έκφραση, μέσω του Τύπου, μέσω της τηλεόρασης, μέσω της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας. Το μαύρο όπως και να το δεις και στην τηλεόραση και στην ζωή μας και στον τρόπο έκφρασης μας, είναι κάτι που μόνο αρνητικά συναισθήματα μπορεί να σου βγάλει. Εύχομαι και ελπίζω βαθιά μέσα μου ότι δεν θα γίνει.»

Για το MEGA

«Για το MEGA μπορώ να μιλήσω μόνο συναισθηματικά, δεν μπορώ να μιλήσω πρακτικά. Για μένα το MEGA είναι οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι που δούλεψα μαζί τους, που ονειρεύτηκα μαζί τους, που κάναμε μαζί επιτυχίες, που κάναμε αποτυχίες, που κάναμε λάθη, που η μεγάλη μας αγωνία ήταν να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο τηλεοπτικό κοινό, να το κάνουμε να χαμογελάει να συγκινείται. Είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένος με αυτό το κανάλι, άρα θέλω να ελπίζω να εύχομαι ότι όλο αυτό είναι μια παρένθεση και θα πάνε όλα καλύτερα.»